Nieuws

Schrijf je hier in voor onze mailing en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Inschrijven
Updates

Laaggeletterdheid, ook in jouw bedrijf!

2,5 miljoen Nederlanders zijn laaggeletterd en ruim de helft daarvan werkt, met gevolgen voor veiligheid, productiviteit en welzijn. Taalhuis biedt werkgevers en medewerkers hulp bij het verbeteren van basisvaardigheden en digitale vaardigheden. Informeer nu!

Updates

Echtscheiding Schaadt Productiviteit

Jaarlijks besluiten 130.000 werknemers te scheiden. 25% van de werknemers is een jaar na hun scheiding minder productief. Hoe ga je hiermee om als werkgever / ondernemer?

Updates

Talentensleutel

Ontdek de kracht van de Talentensleutel! Met concrete oplossingen, waardevolle tips en handige tools helpt BOOST jouw MKB-organisatie optimaal te profiteren van een Leven Lang Ontwikkelen. De Talentensleutel is eenvoudig, toegankelijk en kosteloos. Interesse?

Updates

Whitepaper 'succesvol werven in een krappe arbeidsmarkt - voor het MKB'

Updates

Whitepaper 'in 7 stappen een aantrekkelijke werkgever voor jongeren'

Updates

Guruz: online platform voor kennisdeling met mbo'ers!

Maak kennis met Guruz – een innovatief online platform dat jou als kleine mkb-ondernemer de mogelijkheid biedt om jouw kennis te delen met mbo-studenten in Nederland!

Updates

Ervaring die telt, de kracht van pensionado’s in je bedrijf

Het in dienst nemen van pensionado’s geeft veel voordelen. Zij brengen een schat aan kennis en ervaring mee en het heeft ook nog financiële voordelen. Zo draag je bijvoorbeeld als werkgever geen premies af voor de sociale verzekeringswetten. Lees het verhaal van Jos van de Looij bij Auto Mertens.

Updates

Terugblik bijeenkomst 'het vergroten van zichtbaarheid pedagogisch medewerker kinderopvang'

Ondernemers spraken over de zichtbaarheid van pedagogisch medewerkers in de kinderopvang.

Updates

Hoe VDL haar BBL'ers binnenboord houdt

Lees hier hoe VDL haar BBL’ers op een sportieve manier binnenboord houdt en welke praktische tips zij hierin hebben voor MKB ondernemers.