Nieuws

Updates

Vind je droombaan zonder brieven te schrijven

BOOST organiseert samen met de LEV groep deze workshop op 12 oktober en 2 november. Hierin ontdek jij welk werk echt bij je past en hoe je dat vindt zonder ellenlang internet af te struinen.

Updates

Workshop 'van Baan naar Baas'

Speciaal voor de soon-to-be en startende ondernemers organiseert BOOST (in samenwerking Martin Verduyn en de LEV groep) de workshop ‘van Baan naar Baas’ op 16 november om 18.30 uur.

Updates

Meet de leercultuur in jouw bedrijf met de quickscan!

Om als organisatie bij te blijven met de snel veranderende arbeidsmarkt, de huidige en ook de toekomstige problemen op te kunnen vangen, is een gezonde leercultuur erg belangrijk.

Updates

Open bedrijvendag Laarbeek

De Open Bedrijvendag is hét event in Laarbeek waarbij mensen kennis kunnen maken met bedrijven in de gemeente Laarbeek.

Updates

Open dag Foodtech Brainport

Ben jij benieuwd welke innovatieve Food oplossingen op Foodtech Brainport worden gevonden? Kom 15 oktober kijken, luisteren, proeven en verwonderen op de open dag.

Updates

Verbeter je positie op de arbeidsmarkt!

De digitalisering neemt toe en termen als Artificial Intelligence, robotisering en deepfake hoor je steeds vaker. Wil jij hierin slimmer worden? Ga dan de ontdekkingsreis aan met FutureLab van JobOn!

Updates

Ontmoet het talent talent van de toekomst!

Dinsdag 8 november vindt de Fontys Company Day plaats op het TUe terrein. Deze dag ontmoeten veel enthousiaste bedrijven en Technische Bedrijfskunde studenten van Fontys elkaar.

Updates

VMBO Docenten terug in de schoolbankjes

16 vmbo-docenten, afkomstig van vmbo-scholen in Brabant en Limburg, zijn gestart met een scholing BWI (bouwen, wonen, interieur).

Updates

Resultaten onderzoek 'Hoe kansrijk ben jij?'

De arbeidsmarktregio Helmond- de Peel, heeft in april een onderzoek uitgezet onder inwoners en werkgevers om een beeld te krijgen over hoe de regio ervoor staat als het gaat om het thema Leven Lang Ontwikkelen.