Teamcoaching

Teamcoaching

BOOST, als onafhankelijke partner, kan jouw bedrijf ondersteunen bij het versterken van teams in jouw bedrijf. Een BOOST teamtraining bevordert effectieve samenwerking en levert een helder teamprofiel op met praktische aanbevelingen. Dit resulteert in verbeterde teamprestaties en strategische voordelen voor jouw onderneming.

 

Voor deze training zetten we de methode Teamcanvas in. Vooraf stellen we van elk teamlid een persoonsprofiel op. Met behulp hiervan gaan medewerkers op basis van het model Teamcanvas elkaar beter kennen en begrijpen en wordt duidelijk wat hen als team verbindt.

 

Teamcanvas biedt een gestructureerde ruimte waar teamleden kunnen samenwerken om hun doelen, rollen en verantwoordelijkheden te definiƫren. Het bevordert ook open communicatie en helpt bij het identificeren van mogelijke obstakels, waardoor het team effectiever kan samenwerken en betere resultaten kan behalen.
We sluiten de sessies af met een helder teamprofiel inclusief praktische aanbevelingen.

 

Wil jij dit een of meer teams van jouw bedrijf in zetten? Bij BOOST ben je aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee.

Neem contact met ons op