Bedrijfsprofiel

Platform bedrijfsprofielen

Met een bedrijfsprofiel op onze site laat je bezoekers van onze site zien wat jouw bedrijf doet. Werkzoekenden, scholieren en studenten kunnen via jouw profiel op ons platform ontdekken wat bij jouw bedrijf mogelijk is. Daarnaast kunnen bezoekers  van ons platform direct doorklikken naar de website van jouw bedrijf om verder kennis te maken.

 

Maak direct een profiel aan of lees eerst hieronder welke voordelen het biedt.

Maak een bedrijfsprofiel aan

Talent behouden

Wij vinden het belangrijk om talent in deze regio te houden en onze jongeren te enthousiasmeren voor het bedrijfsleven in deze regio. Vanaf voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs tot en met hoger en universitair onderwijs is het goed als jongeren al kennis kunnen maken met bedrijven in onze regio. Dat kan op verschillende manieren. Zoals rondleidingen, stages, gastlessen, opdrachten en alle andere denkbare vormen.

 

Via ons bedrijfsprofiel kun jij aangeven wat jongeren in jouw bedrijf mogen ontdekken.

Maak een bedrijfsprofiel aan

Meelopen in jouw bedrijf en jouw vacatures

Voor mensen die al langer werkzaam zijn in een baan en een carrièreswitch willen maken, kan het fijn zijn als ze eerst eens één of enkele dagen mee mogen snuffelen in die andere baan. Wij noemen dat een meeloopdag.

Via ons bedrijfsprofiel maak je kenbaar of je hier voor open staat.

 

Via jouw profiel op ons platform kunnen werkzoekenden direct doorklikken naar de vacatures op de site van jouw bedrijf. Zo zien bezoekers van onze site direct welke vacatures je hebt.

Maak een bedrijfsprofiel aan

Aan de slag met jouw profiel!

het aanmaken van een bedrijfsprofiel kost jouw weinig tijd, na het aanklikken van de button kunt je direct aan de slag met het invullen van het formulier.

 

Zodra wij het formulier ontvangen nemen we contact met je op om de eventuele puntjes op de i te zetten om daarna snel het profiel van je bedrijf op onze site te publiceren.

Maak een bedrijfsprofiel aan
Team BOOST

Contact opnemen

Wil je liever eerst met een van de adviseurs van BOOST hierover sparren?
Geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op via: info@mijnboost.nl of via deze knop:

Direct contact opnemen