Talentensleutel

Wil je de leercultuur in jouw organisatie verbeteren?

Ontdek de kracht van onze Talentensleutel en verbeter de leercultuur in jouw organisatie! In een wereld waarin talent schaars is, is het essentieel om te investeren in een Leven Lang Ontwikkelen. Met de innovatieve Talentensleutel bieden wij jou concrete oplossingen, waardevolle tips en handige tools waarmee je direct aan de slag kunt. Zet vandaag nog de eerste stap naar een flexibele organisatie in deze competitieve arbeidsmarkt!

De Talentensleutel is een beproefde methodiek, ontwikkeld door werkgeversadviseurs van Leerwerkloket Zuidoost-Brabant, om Leven Lang Ontwikkelen binnen MKB-organisaties te verbeteren en te optimaliseren en daarmee de leercultuur een boost te geven.

BOOST zet dit waardevolle instrument in voor de regio Helmond-De Peel. Het gebruik van de Talentensleutel is eenvoudig, toegankelijk en kosteloos. Na het invullen van een vragenlijst, wat slechts 20 minuten van je tijd kost, maken de adviseurs van BOOST een afspraak met je voor een verdiepingsgesprek over de huidige leercultuur, behoeften en doelen van jouw organisatie. Hierna ontvang je een adviesrapport met praktische tips en informatie.

Ben je geïnteresseerd in de Talentensleutel? Stuur dan een e-mail naar info@mijnboost.nl. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Wil je meer weten over de Talentensleutel? Lees dan deze brochure brochure_Talentensleutel