Whitepaper ‘succesvol werven in een krappe arbeidsmarkt – voor het MKB’

Ben jij een ondernemer met een MKB bedrijf in regio Helmond – de Peel en heb jij moeite om in deze arbeidsmarkt je vacatures ingevuld te krijgen?

Dan hebben we goed nieuws voor je!Whitepaper succesvol werven in een krappe arbeidsmarkt

We hebben een gratis whitepaper samengesteld die je helpt bij de uitdagingen van het aantrekken van talent in een krappe arbeidsmarkt. De whitepaper biedt praktische inzichten en strategieën om op een effectieve en succesvolle manier personeel te werven.

Waarom zou je deze whitepaper downloaden?

Het vervangen van een medewerker kost gemiddeld 20% (!!) van zijn jaarsalaris.

Je arbeidsmarktbenadering vraagt daarom veel meer dan alleen het binnenharken van vers talent.

In deze whitepaper combineren we de belangrijkste inzichten uit verschillende HR onderzoeken met de beste praktijkvoorbeelden op het gebied van werving en selectie, om jouw bedrijf te helpen bij het aantrekken van het juiste talent. Daarbij maken we zoveel mogelijk een vertaalslag naar het MKB.

Er komen onderwerpen aan bod die gaan over vernieuwing in het wervingsproces. Maar we wijzen je ook op de kansen die blijven liggen op het gebied van creativiteit, robotisering en digitalisering.

Klaar om aan de slag te gaan?

Download onze gratis whitepaper en ontdek 7 praktische en bewezen strategieën voor MKB ondernemers.

Klik hier om de whitepaper te downloaden.

We hopen dat je veel waarde uit onze whitepaper zult halen en dat het je zal helpen om de juiste kandidaten aan te trekken.

whitepaper ik kan geen personeel vinden