Wat zijn we blij dat jullie ondernemen in deze kansrijke regio!

Dé regio waar keihard gewerkt wordt om arbeidspotentieel te benutten en aangesloten te houden op het werk van de toekomst. Doe je mee? Want wij helpen je om invulling te geven aan dat wat jij op personeel vlak nodig hebt om de toekomst optimistisch tegemoet te zien. Om verder te kijken dan of je medewerkers hun taken goed kunnen uitvoeren. Want om als individuele werkgever in deze regio aantrekkelijk en wendbaar te blijven op de arbeidsmarkt, kunnen we niet anders dan samen inwoners voor te bereiden op het werk van de toekomst. Dán geven we samen de ontwikkeling van inwoners, ondernemers én de regio een boost.

Onze diensten

Platform bedrijfsprofielen

Inwoners, leerlingen, studenten en decanen uit de regio kunnen zich op het bedrijvenplatform van BOOST oriënteren op banen, opleidingen en beroepen in de regio voor het vergroten van een goed beroepsbeeld. Doe je mee en breng je jouw bedrijf bij ons onder de aandacht? 

Quickscan leercultuur

Om als organisatie in te spelen op huidige en toekomstige problemen op de arbeidsmarkt is ontwikkeling van je personeel en daarmee het bedrijf van belang. Een positieve leercultuur is dan noodzakelijk. Benieuwd hoe jouw bedrijf scoort op leercultuur? Doe de scan!

Meedenken en adviseren

Wie in staat is om het werkgeluk van medewerkers te vergroten, creëert werknemers die bewezen productiever, creatiever en innovatiever zijn. Wil je weten wat jij hier aan kunt doen? Wij denken graag met je mee!
Neem contact met ons op!

Team BOOST

Contact opnemen

Voor vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op via: info@mijnboost.nl of vul het contactformulier in.

Direct contact opnemen