Ga terug naar het overzicht

SintLucas NEXT

NEXT by SintLucas ontwikkelt korte en krachtige trainingen voor MKB en professionals in de regio Eindhoven, medewerkers en alumni van SintLucas die klaar willen zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Voor hen start SintLucas met een interessant, kort en krachtig trainingsaanbod.

Vraag uit de markt centraal
Onze missie is trainingsaanbod ontwikkelen in samenwerking met ondernemers, creatieve professionals en docenten. We stellen de vraag uit de markt centraal en realiseren aanbod dat aansluit op de wensen en behoeften.

Kort en krachtige trainingen
Ons trainingsaanbod wordt flexibel aangeboden zodat iedereen, in korte sessies nieuwe kennis kan vergaren. De trainer werkt in kleine groepen met voldoende aandacht voor individuele begeleiding. Kort en krachtig (bij-) scholen in een online en/of offline traject, dat is wat we doen.

Meedenken of meedoen?
Heb je vragen over ons aanbod, wil je als samenwerkingspartner ook aanbod ontwikkelen? Neem dan contact op met Brigit Heijnen, Coördinator Leven Lang Ontwikkelen via email: info@nextbysintlucas.nl of bel op 06 – 28 93 08 85.

Dus ben je ondernemer, werk jij in het MKB of ben je ZZP-er? Doe mee!

Contact opnemen

Uw contactpersoon: Brigit Heijnen
Werkgebied: regio Noord-Brabant