Ga terug naar het overzicht

Meet the Youngsters

Meet the Youngsters ondersteunt jongeren (van VMBO tot WO) met hun regionale arbeidsmartk oriëntatie en het opbouwen van een netwerk van bedrijven dat ze kunnen benutten voor opdrachten, stages, bijbanen en banen. Aan de andere kant worden bedrijven geholpen met hun employer branding en het opbouwen van een netwerk van jongeren, die ze rechtstreeks kunnen benaderen

Door middel van het platform laten we zien welke mooie bedrijven en kansen er allemaal in de (Eu)regio zijn, waardoor jongeren sneller kunnen kiezen voor een carrière in de (Eu)regio. Via het platform bouwen jongeren aan een netwerk van (Eu)regionale bedrijven en bedrijven aan een netwerk van jong talent.

We ondersteunen de oriëntatie van jongeren middels serious gaming activiteiten, zoals een escape room en VR-experiences. Voorbeelden zijn te zien op:
– www.meettheyoungsters.nl/seriousgame
– www.meettheyoungsters.nl/zandengrind

De database van Meet the Youngsters bevat inmiddels meer dan700 bedrijven uit de Euregio en meer dan 11.000 jongeren hebben al een profiel aangemaakt. Het gaat dan om leerlingen, studenten en Young professionals (tot 3 jaar werkervaring van VMBO tot WO) in Nederland en België.

Contact opnemen

Uw contactpersoon: Jos Meessen
Werkgebied: regio Nederland en over de grens