Boost je digitale vaardigheden!

Digitaal bewust werken aan jouw loopbaan!

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel. De digitalisering neemt toe en termen als Artificial Intelligence, robotisering en deepfake worden je tegenwoordig om de oren gegooid. De tieners van nu groeien ermee op, maar de wat oudere doelgroep staat hierbij nog weleens voor uitdagingen. Herken jij dit? Daarom is de training FutureLab. Een afwisselende, leerzame en inspirerende online ontdekkingsreis.
Online training FutureLab. De data voor FutureLab najaar 2023 zijn 27 november, 4 december en 11 december van 9.50-12.00 uur.

Het FutureLab programma bestaat uit twee coachgesprekken en drie online bijeenkomsten via Zoom en e-learnings.

1. Intakegesprek met jouw persoonlijke coach.

2. Drie online bijeenkomsten (via Zoom, 2 uur per keer).

  • Bijeenkomst 1 – Escape Room: door gebruik te maken van de basis digitale vaardigheden krijg je op een speelse manier inzicht in de belevingswereld van recruiters anno nu en in je eigen vaardigheden.
  • Bijeenkomst 2 – Inspiratiesessie over digitalisering en de nieuwste digitale innovaties: Welke banen horen hierbij en welke kansen biedt het voor jou?
  • Bijeenkomst 3 – Bootcamp! Ga aan de slag met het omzetten van de door jou opgedane inzichten uit de eerste bijeenkomsten om in een persoonlijk opleidingsplan met vervolgstappen.

3. Afsluitend adviesgesprek met coach inclusief bespreking van vervolgmogelijkheden.

Daarnaast volg je in eigen tijd een e-learning van I Am Digital en kan je werken aan persoonlijke ontwikkeling middels het volgen van coachingsmodules van eelloo. Ook een arbeidsmarktscan behoort tot de mogelijkheden.

Ga voor aanmelden naar: https://jobon.nl/futurelab/