11 maart: Talentenmarkt Gemeente Deurne

Kom naar de talentenmarkt en ontdek hoe jouw talent bij ons past

Maak jij graag impact? En zoek jij een nieuwe uitdaging of sta je open voor iets nieuws? Kom dan op zaterdag 11 maart naar onze talentenmarkt. Loop tussen 11.00 en 15.00 uur binnen in ons vernieuwde Huis voor de Samenleving aan de Markt 1 in Deurne. Daar ontdekken we graag of jouw talent past bij één van onze vacatures. Neem nu alvast een kijkje via deze link https://www.deurne.nl/werken-bij-de-gemeente-deurne.  Je ziet nu al een aantal vacatures bij de Gemeente Deurne. Vanaf 8 maart is de vacaturesite helemaal up-to-date. Dus blijf kijken!

Geef jouw carrière een boost
Er is van alles te doen op onze talentenmarkt! Ga speeddaten met een loopbaancoach om jouw talent te ontdekken. Volg een workshop pitchen en weet jouw talent op een krachtige manier te presenteren. Laat een portretfoto maken door een professionele fotograaf en doe mee aan het talentenspel.

Natuurlijk laten we je zien wat we als gemeente Deurne doen, welke talenten we zoeken en voor welke interessante uitdagingen we de komende jaren staan. Op de talentenmarkt ontmoet je medewerkers en leidinggevenden van de gemeente Deurne. Zij gaan graag met jou in gesprek over jou, jouw talenten en wat jij bij gemeente Deurne kan vinden. Werken bij de gemeente is heel divers en je maakt écht impact op je omgeving. Wie weet ben jij het talent dat wij zoeken! Én vind jij bij ons de plek waar je jouw talent kunt inzetten en ontwikkelen.

Werken bij gemeente Deurne
In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. Vanuit een flexibele en inspirerende omgeving werken we met passie en plezier aan interessante maatschappelijke opgaven. We vinden het belangrijk om mensen te binden, hun talent te benutten én deze te blijven ontwikkelen. We kijken vooral naar jouw talent in plaats van op zoek te gaan naar een match tussen jouw CV en onze vacatureteksten. Met andere woorden: we gaan niet voor de perfecte match op papier, we gaan voor de perfecte plek voor jouw talent! Samen (en heel graag mét jou) maken wij van Deurne een gemeente om trots op te zijn. Want Deurne, daar doen we het voor!

Tot zaterdag 11 maart!
Jij komt toch ook?

Datum: zaterdag 11 maart 2023
Tijdstip: van 11.00 tot 15.00 uur
Locatie: Huis voor de Samenleving, Markt 1 in Deurne
Loop binnen op het moment dat bij jou uitkomt, ontdek waar jij je talent voor in kunt zetten en hopelijk verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe collega.