Oproep aan kinderopvangorganisaties uit regio Helmond- de Peel

Hoe vinden we nieuwe pedagogisch medewerkers voor je organisatie? Hiervoor willen we het beroep van pedagogisch medewerker in de spotlight zetten.

We zijn bezig met het ontwikkelen van een interventie om de zichtbaarheid van het beroep van pedagogisch medewerker te vergroten en daarmee ook de instroom van nieuwe medewerkers te stimuleren. Deze interventie willen we ontwikkelen samen met de kinderopvangorganisaties uit Helmond- De Peel*.

Om ervoor te zorgen dat we een interventie ontwikkelen die aansluit bij jullie behoeften, hebben we jou input nodig. We hebben een korte online vragenlijst samengesteld waarin we verschillende interventies noemen die we overwegen.

Jullie inzichten zijn van onschatbare waarde en zullen ons helpen om een verschil te maken in het aantrekken van gekwalificeerde en toegewijde pedagogische medewerkers.

De korte enquĂȘte bestaat uit 2 vragen en is via deze link in te vullen t/m 27 augustus 2023. En deel het bericht met andere kinderopvangorganisatie in regio Helmond- de Peel.

Heb je vooraf vragen, neem dan contact op met Karin Martens via k.martens@mijnboost.nl of 06-28381881.

*Gemeente Deurne, Someren, Asten, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Laarbeek en Helmond