Zet jij de kwaliteiten van je medewerkers optimaal in binnen je bedrijf?

Zet jij de kwaliteiten van je medewerkers optimaal in binnen je bedrijf?

Het in kaart brengen van de kwaliteiten van je medewerkers, helpt om het beste uit je medewerkers te halen. Een paar weken geleden vertelde ondernemer Ton Bax van Bouwmaat wat hij doet om zijn medewerkers een goede start te geven, de ontwikkeling van zijn medewerkers en het optimaal inzetten van de kwaliteiten van zijn medewerkers.

Iedere nieuwe medewerker krijgt een inwerktraject van 4 weken waarin medewerker in verschillende filialen en functies kennismaakt met het bedrijf. Ook is er veel ruimte voor cursussen en online trainingen in een digitale omgeving. Deze zijn grotendeels onder werktijd.

Aan de hand van een vragenlijst die is ingevuld door de medewerker, wordt zichtbaar welke kwaliteiten, talenten, drijfveren en carrièremogelijkheden zij hebben. De uitkomsten zijn besproken met iedere medewerker en vervolgens ook met het hele team.

Zou jij graag kennismaken met Bouwmaat? Ze staan open voor verschillende oriënterende mogelijkheden zoals een stage, opdracht, gastles en ervaringsplek via de pagina van Bouwmaat.

Wil jij als ondernemer ook meer in contact komen met potentiële talenten voor jou bedrijf. Met een bedrijfsprofiel op het BOOST bedrijvenplatform geef je jouw bedrijf (en je vacatures en stage-opdrachten) een extra podium. Dit kan direct via deze link.