Guruz: online platform voor kennisdeling met mbo’ers!

Maak kennis met Guruz – een innovatief online platform dat jou als kleine mkb-ondernemer de mogelijkheid biedt om jouw kennis te delen met mbo-studenten in Nederland! We zijn enthousiast om jou aan boord te hebben en samen te werken aan een betere aansluiting tussen het mbo-onderwijs en de ‘echte’ arbeidsmarkt.

๐ŸŒฑ De visie van Guruz is duidelijk: ze streven ernaar om het mbo-onderwijs in Nederland te verrijken met de kennis van vandaag en morgen, rechtstreeks vanuit het bedrijfsleven. Bij Guruz geloven ze dat de wereld om het mbo heen snel verandert en dat er een kennisgat is ontstaan. Door specifieke kennis van bedrijven op te halen en die te delen met het mbo-onderwijs, kunnen ze dit gat dichten en mbo-studenten optimaal voorbereiden op hun toekomstige carriรจre.

๐Ÿข Of je nu een grote organisatie bent of een kleine onderneming, jouw inzichten zijn van onschatbare waarde voor de studenten. Met Guruz kun je in slechts 20 minuten een inhoudelijk gastcollege geven, waarin je vertelt over jouw bedrijf, de werkomgeving en hoe het beroep eruit ziet. Zo kunnen mbo-studenten een realistisch beeld vormen van jouw branche en de benodigde vaardigheden om succesvol te zijn.

๐Ÿค En er is meer! Als mkb-ondernemer krijg je via Guruz de kans om toekomstige talenten te ontmoeten en hen uit te nodigen voor stage- of werkplekken in jouw bedrijf. Zo kun je de juiste match vinden tussen jouw organisatie en de ambitieuze studenten die bij jouw bedrijf passen.

๐Ÿ”“ Bij Guruz vinden we het belangrijk dat kennis toegankelijk is voor iedereen. Daarom hebben alle mbo-studenten en docenten in Nederland, in alle sectoren, gratis toegang tot jouw online gastcolleges. Op deze manier bouwen we samen aan een beter voorbereide generatie professionals die de uitdagingen van de arbeidsmarkt met vertrouwen tegemoet kunnen treden.

โ„น๏ธ Wil jij een verschil maken in het leven van mbo-studenten en tegelijkertijd jouw organisatie profileren? Bezoek de website www.guruz.nl voor meer informatie en om je bedrijf aan te melden.
Samen kunnen we de kenniskloof dichten en een brug slaan tussen het mbo-onderwijs en de dynamische arbeidsmarkt van vandaag en morgen!