9 juni: HR meet-up: talent in tijden van krapte

Anders kijken naar talent

De HR meet-up richt zich op werkgevers en HRM-ers in de Brainportregio.

Waarom?
Er moeten 50.000 tech-arbeidsplaatsen worden ingevuld in de komende 10 jaar: hoe pakken we dat aan in de regio? Hoe doen collega-bedrijven dat? Er is meer nodig dan de huidige HR-aanpak. We zien mooie voorbeelden in de regio en zetten deze graag in de spotlights. Ook maken we je wegwijs op de regionale arbeidsmarkt, attenderen je op beschikbare scholingsmogelijkheden, bieden je de mogelijkheid om ter plekke HR-advies in te winnen en geven overzicht van financiƫle regelingen bij het Rijk. Laat je inspireren!

Om een kijkje te nemen op het festival gaan de deuren voor onze deelnemers al vanaf 13.00 uur open. Zie hoe leuk techniek is en hoe we werken aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen op het gebied van mobility, energy, sustainability, food, health en security.

Ben jij werkgever en/of HRM-er in de Brainportregio? Dan nodigt Brainport Development je van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende High Tech HR meet-up in het Klokgebouw in Eindhoven. Meld je aan via deze link!

Foto: Bram Saeys; Maarten Steinbuch, Tessie Hartjes, Andre Kuipers DTF DT Talks Studenten