16 april: Talent Fair Automotive

Ben jij op zoek naar een baan in de Automotive of Mobility wereld? Wil je kennismaken met toonaangevende bedrijven en een uniek kijkje in de keuken krijgen op de Automotive Campus? Kom dan op 16 april tussen 13.00 en 15.00 uur naar de Talent Fair.

Carrière event voor automotive en mobility

De Talent Fair is het carrière event voor de Automotive en mobility sector en de start van de Automotive Week 2023, het prestigieuze technologie & innovatie evenement dat in 2023 plaatsvindt op de Automotive Campus in Helmond. Op de Talent Fair ontmoet je toonaangevende werkgevers met concrete vacatures op elk niveau en in verschillende vakgebieden, krijg je een rondleiding bij bedrijven als TNO, Cap Gemini, de Verkeerscentrale en Fontys Automotive, volg je workshops over solliciteren, netwerken en jezelf profileren, kom je in contact met de beste studententeams van Nederland die jou graag hun projecten showen en wordt je geïnspireerd door de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, verkeersveiligheid en automotive.

We ontvangen je graag op 16 april!
Ook wij als BOOST zijn aanwezig op de Talent Fair. We gaan graag met je in gesprek over jouw talenten en hoe die het beste matchen met de aanwezige bedrijven en organisaties. Jij komt toch ook?

Aanmelden
Toegang tot de Talent Fair is gratis. Meld je aan via onderstaande link en verzeker jezelf van deelname.

Aanmelden

Meer informatie

Voor meer informatie ga je naar Talent Fair 2023