Succesvol werven in een krappe arbeidsmarkt

Moeite met werven in de huidige krappe arbeidsmarkt?

In een tijd waarin bijna 80% van de Nederlandse organisaties worstelt met het vinden van geschikt personeel is het ‘anders kijken naar werving’ cruciaal geworden.

Organisaties lijken echter vast te houden aan oude gewoontes: hun vacatures rondstrooien op social media of, nog minder effectief, in het plaatselijke krantje zetten.

Daar ga je het in deze tijd niet mee redden!

Onze gratis whitepaper richt zich op de uitdagingen van het aantrekken van talent in een krappe arbeidsmarkt en biedt praktische inzichten en strategieën om op een effectieve en succesvolle manier personeel te werven.

Vraag hier de gratis whitepaper aan!

Waarom zou je deze whitepaper over succesvol werven downloaden?

Het vervangen van een medewerker kost gemiddeld 20% (!!) van zijn jaarsalaris.

 

Je arbeidsmarktbenadering vraagt daarom veel meer dan alleen het binnenharken van vers talent.

Dat wordt je na het lezen van deze whitepaper wel duidelijk!

In deze whitepaper combineren we de belangrijkste inzichten uit verschillende HR onderzoeken met de beste praktijkvoorbeelden op het gebied van werving en selectie, om jouw bedrijf te helpen bij het aantrekken van het juiste talent. Daarbij maken we zoveel mogelijk een vertaalslag naar het MKB.

 

Er komen onderwerpen aan bod die gaan over vernieuwing in het wervingsproces. Maar we wijzen je ook op de kansen die blijven liggen op het gebied van creativiteit, robotisering en digitalisering.

 

Met deze whitepaper schudden we je wakker en inspireren we je om op een andere manier na te denken over het werven van talent in een krappe arbeidsmarkt.

 

Het anders kijken naar werving en het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten zijn krachtige instrumenten.  Omdat je daarmee de juiste kandidaten aantrekt en je organisaties helpt bij de uitdagingen van deze krappe arbeidsmarkt.

Klik hier om de whitepaper aan te vragen.