Nieuwe uitdaging werk

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je werk in de arbeidsmarktregio Helmond – De Peel? Sluit je aan bij BOOST en ga samen met professionals opzoek naar een geschikte nieuwe job. Je onderscheidt jezelf van de rest door op een originele manier gepresenteerd te worden door de medewerkers van BOOST.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk?

Wil jij een nieuwe uitdaging en je loopbaan een boost geven? Er zijn verschillende redenen om te wisselen van werk. Leuker werk, meer uitdaging in je werk, beter betaald werk, werk waarmee je gezond oud kunt worden, werk waarin je talenten beter tot hun recht komen, werk met meer of minder uren, werk om weer te gaan werken na er een tijdje uit te zijn geweest, betekenisvoller werk. En wat dacht je van de toekomst? Er komen steeds meer nieuwe banen zoals Uber-chauffeur, vlogger, dronebestuurder of duurzaamheidsadviseur. Er is werk genoeg, zou je denken. Toch is het niet makkelijk om een baan te vinden die bij jou past. Maak direct een persoonlijk profiel met je skills aan.

Vraag een gratis gesprek aan voor nieuw uitdagend werk!

Wil je een baan waar je al goed in bent of ben je gedreven genoeg om een volledig andere sector in te gaan. Vraag een gratis gesprek aan. Na het gesprek wordt er door professionals gezocht naar een nieuwe uitdaging gebaseerd op jouw wensen. Zo krijg je een boost op de arbeidsmarkt.

Gratis gesprek aanvragen

Voor wie zoekt BOOST een nieuwe werk uitdaging?

BOOST is er voor iedereen van jong tot oud in de arbeidsmarktregio Helmond- De Peel. Het zijn meestal de jongeren die starten met een nieuwe uitdaging. Maar voor de wat oudere generatie is het ook zeker interessant om aan te sluiten bij BOOST. Wij geloven er namelijk in dat je nooit te oud bent voor een nieuwe uitdaging.

 

BOOST is er niet alleen voor de werknemers, maar ook voor de werkgevers. Heb jij een bedrijf en wil je aan de slag met je ontwikkelcultuur of ben je op zoek naar werknemers? Meld je dan ook zeker aan bij BOOST om geschikte kandidaten te vinden. Maak direct een bedrijfsprofiel aan.

 

Ga jij vanuit een andere baan de nieuwe uitdaging aan of maak jij een nieuwe start vanuit een opleiding. Maak jouw dromen waar en ga samen met BOOST ander werk zoeken die geschikt is voor jou. In de toekomst zullen er nog meer nieuwe banen bij komen. Misschien spreekt een van deze banen jou wel aan en ontwikkel jij jezelf daarin verder. Afwisseling van werk stimuleert de concentratie. Wil jij jou hele leven lang doorgaan met ontwikkelen en jezelf steeds verdere doelen stellen? Meld je dan aan als werkzoekende, jongere of werkgever bij BOOST.