Loopbaanbegeleiding

Een loopbaanbegeleider is iemand die helpt bij het maken van keuzes met betrekking tot je loopbaan, loopbaanbegeleiding dus. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je doorgroeien, maar je weet niet zo goed hoe of wat? Ga dan een gratis gesprek aan met een van de loopbaanbegeleiders van BOOST en gebruik de informatie om zo betere keuzes te maken. Het gesprek staat in het teken van jouw toekomst en wat je wilt bereiken. Met loopbaanbegeleiding helpen we je bij je loopbaanontwikkeling en evt. bij het zoeken naar een nieuwe baan of andere opties. Er wordt geluisterd naar jouw wensen. Zit je wel in de juiste branche of wil je een switch maken? Als je een switch maakt, is dat dan haalbaar? Hoe krijg je nog meer plezier in je werk? Laat je helpen door het loopbaanbegeleiding team en kom erachter.

Loopbaanbegeleiding aanvragen

Vraag een gratis intakegesprek aan voor loopbaan advies en kom erachter welk werk echt bij je past. Je krijgt inzicht in de taken die echt bij jouw passen. Je krijgt niet alleen inzicht in jouw persoonlijkheid, drijfveren en werkstijl, maar ook in jouw talenten en kwaliteiten. Wat is voor jou de optimale werkomgeving? Ga samen met een loopbaan coach aan de slag om van jouw droombaan een échte baan te maken. Je krijgt concreet en helder advies waar je direct mee aan de slag kan. De loopbaanbegeleider zorgt voor een professionele en persoonlijke aanpak van belangrijke keuzes. Zo zijn er verschillende programma’s. Houd het kort en krachtig en ga op een snelle en efficiënte manier aan de slag of kies voor een intensievere aanpak en ga meerdere gesprekken voeren. Het is een goede oplossing om niet vast te blijven hangen in het maken van keuzes. Stippel jouw loopbaanplan verder uit en ontwikkel jezelf in het maken van keuzes. De keuzes die je maakt zijn vaak gebaseerd op basis van verwachtingen van andere of op vage ideeën over wat bepaald werk inhoudt, wat je wel en niet leuk vindt. Het is moeilijk om te switchen, omdat je bang bent om te falen en weer helemaal opnieuw moet beginnen.

Loopbaan advies

Coach loopbaanbegeleiding

Door een gesprek met een van de loopbaanbegeleiders krijg je een helder plan voor de invulling van jouw toekomstige werk. Binnen een korte periode ga je van dromen naar doen. Neem zelf weer de regie in jouw loopbaan en krijg een reële kijk op de toekomst en jouw banen.

Team Boost