Loopbaan advies

Vind je het moeilijk om keuzes te maken? Vraag een loopbaan studie- en beroepskeuzeadvies aan. Je krijgt loopbaan advies op het gebied van scholing en werk. Het maken van keuzes voor jouw verdere toekomst is altijd iets dat niet gemakkelijk is. Door een gesprek aan te gaan wordt het maken van keuzes makkelijker. De loopbaanadviseurs geven advies op basis van persoonlijke ervaringen en ontwikkelingen. Het advies sluit ook aan bij de wensen die je hebt voor in de toekomst. Ben je van plan om door te leren of wil je een baan waar je jezelf in kunt ontwikkelen? Bespreek het en krijg hier advies over. Er wordt gekeken waar jouw talenten en naar de mogelijkheden. Wat voor werk past er bij jou?

Loopbaan advies door trainingen

Met enige regelmaat vinden er loopbaan trainingssessies plaats met daarin uitleg over het maken van keuzes in jouw verdere loopbaan. Met deze trainingen krijg je tips en hulpmiddelen hoe je het maken van keuzes gemakkelijker maakt. Voor een advies kijk je niet alleen naar wat je in de toekomst wil doen, maar ook naar het verleden. Het advies legt de focus op de balans van persoonlijke en professionele doelen. Dit houdt in dat er gekeken zal worden naar jouw persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld maar 3 dagen in de week werken? De professionele doelen zullen ook besproken worden. Welke doelen zijn haalbaar? Waar word jij gelukkig van? Bij een loopbaanadviseur kun je terecht met alle vragen die je over werk hebt. De loopbaanbegeleiding sluit zo goed mogelijk aan op jouw wensen en talenten.

Workshops & trainingen

Persoonlijk loopbaan advies

Plan gemakkelijk een afspraak in voor loopbaan advies. Je hebt de keuze uit verschillende personen. Mocht je na het gesprek de klik niet voelen is het mogelijk om met iemand anders te spreken. De klik is erg belangrijk zodat je jezelf bent en kunt zijn. Dan kan de adviseur ook loopbaan advies geven en de keuzes baseren op wie jij echt bent. Heb jij moeite met keuzes maken voor jouw toekomst? Waar krijg jij energie van? Vraag een gesprek aan met een van de adviseurs en krijg een beter inzicht in jouw toekomst. Met loopbaan advies krijg je een steuntje in rug met het maken van keuzes.

Meer info over loopbaanbegeleiding