Leven lang ontwikkelen

Wil jij jezelf je leven lang ontwikkelen en zo verder groeien? BOOST gelooft in mensen die zich verder willen ontwikkelen. Ben jij gedreven en geef je niet zomaar op? Ontwikkel jezelf tot waar je wilt komen. Je bent nooit te oud om te ontwikkelen. Ook voor werkgevers is het thema leven lang ontwikkelen van belang om  arbeidspotentieel te benutten en aangesloten te houden op het werk van de toekomst.

Hoe kan ik mezelf een leven lang ontwikkelen?

Op de site van BOOST kun je door middel van filters selecteren waarmee jij contact kunt opnemen en jezelf kunt ontwikkelen in de richting die jij wilt. Je krijgt een aantal opties die aansluiten bij jouw wensen, door een keuze te maken in thema, doelgroep en sector. Denk hierbij aan thema’s zoals professionalisering of kennismaken met een sector. Door gebruik te maken van de wegwijzer leven lang ontwikkelen wordt inzichtelijk wie er voor jou zijn om jezelf te ontwikkelen in je loopbaan.

Ga direct naar de wegwijzer

Waarom een leven lang ontwikkelen voor jezelf?

Ontwikkelen is belangrijk voor een persoon. Door jezelf steeds te blijven ontwikkelen blijf je jong van geest en blijf je gedreven om door te gaan met werken. Op jonge leeftijd begin je met ontwikkelen tot je een aantal jaar gewerkt hebt. Er zijn mensen die op dat moment stoppen met ontwikkelen en het werk blijven doen voor de rest van hun werkleven.

 

Er zijn steeds meer mensen die zichzelf door blijven ontwikkelen. Je bent nooit te oud om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Het ontwikkelen van jezelf is iets waar je zelf voor kiest. Wanneer je gedreven genoeg bent kun je jezelf verder ontwikkelen door nieuwe dingen te leren. Probeer dingen die je nog nooit gedaan hebt. De dingen waarvan jij denkt dat je het niet kan, zijn juist de dingen die je moet gaan proberen. Door veel te proberen ontwikkel je jezelf en kom je erachter wat je wel en niet kan.

Leren en ontwikkelen met een wegwijzer

In de wegwijzer staat een korte uitleg over waar je jezelf in kunt ontwikkelen. Er staan verschillende organisaties en scholen tussen. Mocht het zo zijn dat je interesse hebt gekregen in een van de organisaties na het lezen van de uitleg. Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met deze organisatie of neem contact op met de BOOST.

 

Probeer gerust ook eens een van de workshops of trainingen voor werkzoekenden. Met enige regelmaat organiseren de werknemers van BOOST en andere organisaties deze gratis bijeenkomsten waarvoor je je kunt inschrijven. Je krijg uitleg over onderwerpen waar je evt. moeite mee hebt of waar je je nog meer in wilt ontwikkelen. Dus ontwikkel je jezelf en groei je verder in het werkgebied!

Workshops & trainingen voor werkzoekenden