CV Check

We hebben allemaal wel eens een cv moeten maken, maar hoe val je op tussen de andere sollicitanten uit de arbeidsmarktregio Helmond-de Peel? Hoe moet dat ook alweer en welke methodes zijn het beste om te gebruiken? We kunnen helpen met een cv check bij het maken van een cv en geven feedback op het gemaakte werk. Je kunt je cv laten controleren door je vrienden of familie, maar het percentage van mensen dat op gesprek mag komen met een gecontroleerde cv ligt hoger dan het percentage van ongecontroleerde cv’s. Met de gratis cv check door BOOST krijg je gerichte aanpassingen en aanbevelingen die kunnen helpen bij het succesvol slagen voor een sollicitatiegesprek.

CV check binnen 5 werkdagen!

Een cv is een persoonlijk profiel. In jouw cv staat je werkervaring en opleidingen. Verder is het belangrijk om goede eigenschappen te benoemen. Op het moment dat de cv klaar is dan kun je de cv doorsturen naar de werknemers van BOOST en dan ontvang je professionele feedback terug. De cv-check is gratis en er wordt binnen 5 werkdagen contact opgezocht.  Ook is het mogelijk om zelf een cv check te doen via de site. Dat gaat sneller, maar is in de meeste gevallen minder effectief dan een check laten doen door een van de gespecialiseerde werknemers bij BOOSt.

Gratis CV check door BOOST!

Gratis CV en sollicitatiebrief laten checken

Bij het solliciteren is een cv een van de belangrijkste elementen. Heb je een cv niet in orde dan is de kans dat je op gesprek mag komen ook kleiner. Door een cv die gecontroleerd is door de werknemers van BOOST is de kans dat je een goede cv hebt groter. Met een goede cv val je op en is een sollicitatiegesprek dichterbij. Met een cv check wordt er gecontroleerd op verschillende punten. Denk bijvoorbeeld aan de Nederlandse taal, maar ook aan de opmaak van een cv. De zinnen worden formeel geschreven en aangepast op het bedrijf waar jij voor solliciteert.

 

De opmaak van een sollicitatiebrief wordt ook aangepast naar het bedrijf waar je voor solliciteert. Zo kan de opmaak creatief zijn als je solliciteert voor een baan waar je creativiteit voor nodig hebt. De opmaak kan ook erg formeel zijn. De formele opmaak gebruik je bijvoorbeeld bij een advocatenbureau.

Zelf CV check doen?

Recruiters maken vaak in één oogopslag een keuze maken of de kandidaat geschikt is of niet. Gemiddeld duurt dit 9 seconden. Met deze kennis is het nog belangrijker om goed op te vallen met een cv. Wil je zelf een cv-check doen? Lees alle tips voor het schrijven van een cv en pas je cv aan met deze tips.

Zelf CV checken!