Bedrijfsprofiel

Platform bedrijfsprofielen

Met een bedrijfsprofiel op onze site laat je bezoekers van onze site zien wat jouw bedrijf doet. Bezoekers kunnen via dit profiel direct doorklikken naar de website van jouw bedrijf om verder kennis te maken en de vacatures te ontdekken.

Er is zelfs meer mogelijk met een bedrijfsprofiel.

Maak een bedrijfsprofiel aan

Talent behouden

Wij vinden het belangrijk om talent in deze regio te houden en onze jongeren te enthousiasmeren voor het bedrijfsleven in deze regio. Vanaf voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs tot en met hoger en universitair onderwijs is het dan goed als jongeren al kennis kunnen maken met bedrijven in onze regio. Dat kan op verschillende manieren. Zoals rondleidingen, stages, gastlessen, opdrachten en alle andere denkbare vormen.

Maak een profiel aan

Voor mensen die al langer werkzaam zijn in een baan en een carrièreswitch willen maken, kan het fijn zijn als ze eerst eens één of enkele dagen mee mogen snuffelen in die andere baan. Wij noemen dat een ervaringsplek.

Via je bedrijfsprofiel maak je kenbaar of en hoe je hier voor open staat. Je kunt direct aan de slag met het invullen van het formulier.

Zodra wij het formulier ontvangen nemen we contact met je op om de eventuele puntjes op de i te zetten om daarna snel het profiel van je bedrijf op onze site te publiceren.

Maak een bedrijfsprofiel aan
Team BOOST

Contact opnemen

Wil je liever eerst met een van de adviseurs van BOOST hierover sparren?
Geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op via: info@mijnboost.nl of via deze knop:

Direct contact opnemen