Onze diensten (voor werkzoekenden)

Boost is er voor jou.

Heb je hulp en/of advies nodig in je loopbaan dan ben je niet de enige.
We bieden diverse diensten aan om jou hierbij te helpen. Boost je ontwikkeling.

Loopbaan-, Studie- en beroepskeuzeadvies

Via loopbaanbegeleiding krijg je beter zicht op jouw motivatie, kwaliteiten en drijfveren zodat je betere keuzes kunt maken nu of in de toekomst met betrekking tot vervolgstappen binnen je werk. In het studie- en beroepskeuzetraject ga je aan de slag met een persoonlijke loopbaanadviseur om te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en welke mogelijkheden er zijn. In het traject heb je vier individuele sessies met jouw persoonlijke adviseur. Tussendoor ga je aan de slag met verschillende opdrachten, testen en materialen.

Maak een afspraak

Je persoonlijk profiel met de Skillpas

De Skillpas is een overzichtelijk online-instrument waarmee elke werknemer, student of werkzoekende zijn/haar talenten en vaardigheden kan ontdekken, bijhouden en presenteren om er vervolgens mee te matchen naar dié plek op de arbeidsmarkt die daar het beste bij past. Een Skillpas is van het individu en kan een leven lang bijgewerkt en meegenomen worden naar andere werkgevers of sectoren waar voor de persoon op dat moment de beste nieuwe banen en mogelijkheden liggen. Het maakt mensen interessanter en vindbaarder voor werkgevers.

Maak je eigen skillpas Bekijk de skillpas van Daan

Test jezelf

In de online omgeving van BOOST vind je een groot aantal testen voor loopbaanadvies en beroepskeuze. Naast algemene beroepskeuzetesten voor loopbaanbegeleiding en coaching vind je meer specifiekere tests over onderwerpen als carrière ankers, big five en teamrollen. Je vindt verder ook tests die uitleg geven over welke beroepen bij je passen. Wat vind je belangrijk en van waarde in werk?

Maak een gratis account aan en test jezelf

CV Check

Twijfel je of je cv sterk genoeg is? Je kunt het natuurlijk laten checken door een vriend of familielid, maar wát als je even kon kijken door de bril van een professional? Met onze cv check is dit mogelijk. Door een cv check sluit jouw cv precies aan op datgene waar werkgevers enthousiast van worden.

Plan een CV check

Workshops & trainingen

We bieden het gehele jaar door diverse (gratis) workshops en trainingen. Deze zijn er om je ontwikkeling een BOOST te geven. Bekijk onze agenda en zie wat er de komende tijd op de planning staat.