Bijblijven is blijblijven

Bijblijven is blij blijven. Want als je een beetje bijblijft voel je dat het wel goed komt qua werk. Of dat nu bij deze werkgever is of totaal ergens anders. En die zekerheid, daar zijn we toch allemaal naar op zoek? Want werk geeft zekerheid maar ís niet altijd zeker. Wie had er tien jaar geleden bijvoorbeeld gehoord van een Über-chauffeur, vlogger, dronebestuurder of duurzaamheidsadviseur? Daarom is het belangrijk dat je zorgt dat wat jij kunt ook blijft passen bij wat werkgevers vragen en bij waar je blij van wordt. Nu en in de toekomst. Gelukkig woon jij in deze kansrijke regio waar je goed geholpen wordt om tijdig een beeld te vormen van hoe het werk van de toekomst eruit ziet én om jezelf daarop aan te passen.

Onze diensten

Loopbaan-, Studie- & beroepskeuzeadvies

Via loopbaanbegeleiding krijg je beter zicht op jouw motivatie, kwaliteiten en drijfveren zodat je betere keuzes kunt maken nu of in de toekomst met betrekking tot vervolgstappen binnen je werk of studie.
Maak een afspraak met ons, wij helpen je graag!

Skillpas

Een Skillpas is persoonlijk en van jou. Het kan je leven lang bijgewerkt en meegenomen worden naar andere werkgevers of sectoren waar voor jou op dat moment de beste nieuwe banen en mogelijkheden liggen. Het maakt je interessanter en vindbaarder voor werkgevers.
Lees hier meer over de skillpas.

Test jezelf

In de online omgeving van BOOST vind je een groot aantal testen voor loopbaanadvies en beroepskeuze. Ben je benieuwd welke beroepen er bijvoorbeeld passen bij jouw kwaliteiten? Maak een account aan en test jezelf! 

CV-check

Twijfel je of je cv sterk genoeg is? Je kunt het natuurlijk laten checken door een vriend of familielid, maar wát als je even kon kijken door de bril van een professional? Plan een afspraak met ons en laat je CV checken! Zo sluit je cv precies aan op datgene waar werkgevers enthousiast van worden.

Workshops & trainingen

We bieden het gehele jaar door diverse workshops en trainingen aan om je ontwikkeling een BOOST te geven. Bekijk via onze events wat er de komende tijd op de agenda staat.

Stages & werkervaringsplaatsen

Ben je op zoek naar een stageplaats? Of wil je eens een kijkje nemen bij een bedrijf, voordat je de volgende stap in je loopbaan zet? Daar kunnen we je bij helpen!
Klik hier voor meer informatie.

Team BOOST

Contact opnemen

Voor vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op via: info@mijnboost.nl of vul het contactformulier in.

Direct contact opnemen