Ander werk zoeken

Durf jij de sprong te wagen en wil jij ander werk zoeken? Meld je dan gratis aan door een persoonlijk account aan te maken bij BOOST en bekijk de talloze opties van werkzaamheden die bij jouw passen. Werkzaamheden met verschillende functies en vakgebieden.

Hoe kan BOOST me helpen met ander werk zoeken?

Ben jij klaar om ander werk te zoeken en wil je niet meer werken op de plek waar je nu werkt? Ga dan samen met BOOST opzoek naar een geschikte baan naar jouw wensen. Ander werk zoeken is niet gemakkelijk. Het maken van keuzes en het ontwikkelen van jouw persoonlijke mentaliteit komt allemaal aan bod. De werknemers van BOOST helpen bij het maken van dit soort keuzes.

Contact met Boost

Op zoek naar ander werk via mijnboost.nl

Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en ga opzoek naar ander werk. Bij het starten van het zoeken naar ander werk kun je een persoonlijk zelfonderzoek doen. Door naar jezelf te kijken kom je meer te weten over waar je interesses liggen en of je nog wel in dezelfde sector wilt blijven werken. Zo kun je na inloggen verschillende persoonlijkheidstesten doen.

 

Neem ook even de tijd om kort de arbeidsmarkt te verkennen. Welke bedrijven zijn er in arbeidsmarktregio Helmond-de Peel? Welke bedrijven vind je interessant? Neem eens een kijkje op de vacatures, stages en ervaringsplaatsen pagina. Ga op zoek naar de geschikte baan die jij bij jezelf vindt passen. Maak een keuze voor een beroepsgroep. Denk bijvoorbeeld aan administratief, detailhandel, verzorging, enzovoorts. En maak ook gebruik van de wegwijzer.

Ik zoek ander werk maar weet niet wat

Neem een kijkje op de pagina ‘inspiratie’ en lees daar onder andere persoonlijke ontwikkelverhalen. Deze verhalen helpen je bij het maken van keuzes in je zoektocht naar een nieuwe werk uitdaging. Je zit best prima bij jouw baan, maar je bent nog steeds niet volmaakt gelukkig? Dan is het moment aangebroken om op zoek te gaan naar ander werk.

Inspiratie ander werk